söndag 15 maj 2011

Grattis Maja!

Min kusin Maja lyckade med bedriften att ta sitt körkort och fylla 18 år på samma dag och det måste ju firas med tårta såklart!  Vi firade ju både födelsesdagen och att hon fått körkort samtidigt men hade bara en tårta så det var ju tvunget att påvisa både och. Jag körde på en massa trafikskyltar och siffran arton.
 Eftersom hon går på fordonsprogrammet tyckte jag att det passade extra bra med denna Trafiktårta och passade på att sätta dit en liten enkel variant av en långtradare. Hon ska ju bli lastbilschaffis =). En minipersonbil fick också en liten parkeringsplats på tårtan.
Tårtan ståtade även med en helt egen Buggemåla-skylt!!

Till den här tårtan fick jag helt fria händer med både fyllningen och utseendet. Valde att pröva en ny fyllning, det är ju alltid bra att testa nytt på släkten. blir det inte gott så gillar dom ju en ändå. Men denna fyllningen, som bestod av vaniljmousse, mosade jordgubbar samt rabarbermousse på ljusa bottnar, slog väl ut och mina lilla moster sa att den va SAGOLIK! Härligt att höra. Jag tyckte själv att den var mycket god, så den här fyllningen kommer göras igen!

Samtliga dekorationer är gjorda i sugarpaste och tårtan är även täckt med sugarpaste.

/Elin 

1 kommentar:

  1. återigen, HELT underbar! Jag är så stolt över dig,min lilla SOCKERTOPP! (Vilket för övrigt är ett jättebra smeknamn på dig med tanke på vad du gör=) )

    SvaraRadera