söndag 11 september 2011

Golf

En liten tjeja som nyss tagit grönt kort i golf måste firas! I dubbel bemärkelse då födelsedagen inföll nu i dagarna också. En tioårsdag måste verkligen uppmärksammas...

Minns när jag själv fyllde tio. Det var en stor dag, jag skulle få ha mitt allra första (och enda!) egna disco för hela min klass och således få många fina presenter... tror det var fler än jag någonsin mer fått på samma gång =).
Inte nog med det så hade min högt älskade morfar satt upp skyltar i området där jag bodde med budskap om att jag fyllde jämnt. - Elin 10 år, kom in på en tår! stod det på en av dem minns jag.
det var en dag att minnas, det kan jag lova!
Morfar, jag saknar dig så det gör ont!

Åter till tårtan...

Prövade att modellera en människa för första gången. Det gick över förväntan och jag är helnöjd med den lilla golftösen. Det finns säkert 1000 förbättringar som skulle kunnat göras, men för att vara första gången...
Till en tioårigns golftårta är det ju såklart hål tio som spelas. Otur för den stackarn som har hamnat i bunkern =/ . Min golfspelande storasyster tyckte en smula synd om den stackarn!

Rabarbermousse, jordgubbar och vaniljmousse utgör fyllningen som enligt önskemål är laktosfri. Täckt med sugarpaste och dekorerad med sugarpaste och modellingpaste samt kristyr.

/Elin

1 kommentar:

  1. Har kalas på ingång i oktober en 1 årig pojk och sen i mars en tjej som fyller 9....=)

    Några tips på enklare saker???

    // T

    SvaraRadera