söndag 18 september 2011

Go green - TÄVLING!

Nu är det dags för Fröken Tårtas första tävling på bloggen! Vinsten består av ett kit med diverse härliga bakprylar.


Jag tävlar om ett fint bak-kit hos Fröken Tårta!
Alla kan vara med, så passa på du också! Tävlingen avslutas söndagen den 2/10 kl. 12.00
Kitet innehåller följande:
1 rörslev från Tupperware (helt underbar att använda när man bakar exempelvis tårtbotten, cupcakes eller sockerkaka för det blir inga klumpar i smeten när man rör med den!), 1 set om två st. galet gröna vispskålar, 1 paket cupcakeformar, gröna med vita prickar, 1 paket cupcakeformar, gröna med texten Hembakat , 1 burk pastellgröna, pärlemorskimrande sockerkulor, 10st engångsspritspåsar,1 tyll 1M, och sist med inte minst ett paket fina gröna servetter med vita prickar, för kladdiga situationer =)

Är du sugen på att vara med och tävla gäller följande…
För dig som har blogg:
Kopiera bilden och den stora texten och lägg upp det i ett nytt inlägg på din blogg. Länka tillbaka till Fröken Tårta. Skriv en kommentar till det här inlägget om att du vill vara med och tävla och vilket bakverk du allra helst bakar.
För dig som inte har blogg:
Maila, bilden och den stora texten och länka till Fröken Tårta, till 3 vänner (och till Fröken Tårta, mailadressen hittar du här på bloggen) och tipsa om tävlingen. Skriv en kommentar till det här inlägget om att du vill vara med och tävla och vilket bakverk du allra helst bakar.
Lycka till!

7 kommentarer:

 1. Linnea Bergqvist19 september 2011 10:13

  Jag tycker att du har en fin blogg med fantastiska bakverk. Jag har just börjat men har fastnat för att baka tårtor.

  SvaraRadera
 2. Frida Fahlström23 september 2011 14:08

  Oh vilka fina saker. Skulle gärna vara med och tävla! Jag bakar allt men just nu mycket matbröd.

  SvaraRadera
 3. vad hände med min kommentar som jag skrev innan? Jag vill ju också vara med och tävla! Jag bakar helst morotskaka och kladdkaka, för det är alltid uppskattat, fast morotskakan vinner nog =)

  SvaraRadera
 4. Behöver inte baka, har en sån duktig dotter som jag beställer av :-). Men älskar att tävla så om jag vinner ska jag börja baka! /Mamma

  SvaraRadera
 5. Du har en underbar blogg och väldigt trevligt att jag får vara med och tävla =) Jag bakar gärna en jordgubbstårta när det e kalas! Kram Rebecca.R

  SvaraRadera
 6. Jag vill jättegärna vara med och tävla! Har mailat 3 vänner samt bifogat det till dig då jag ej har någon blogg. :)

  Oj.. vilket bakverk jag helst vill baka.. jag är stormförtjust i cupcakes! har för någon månad sen upptäckt en dold talang som visade sig vara bakning av cupcakes och tårtor!

  Men vad jag helst vill baka.. ojdå.. får nog bli cupcakes, för dom kan man göra hur man vill med, använda miljontals olika strössel eller bara ha dom helt naturella. Finns så mycket man kan göra med en cupcake! Sen e dom fruktansvärt goda ^^

  Håller tummarna för att jag vinner, min blåa bunke har fått 3 sprickor i sig(tålde inte elvispens våld) så en ny hade varit kalasbra! Sen e det aldrig fel att ha fler muffinsformar eller strössel ! Vinner jag ska jag göra en plåt med gröna cupcakes o maila bilden till dig med alla sakerna i bilden! :)

  Mvh Elin
  mucklan1@hotmail.com

  SvaraRadera
 7. Hej Elin!
  Nu är jag med och tävlar :)

  Du har en fantastisk blogg och måste erkänna att jag ryser när jag ser dina alster, bakverk, du är så duktig. Du har talangen......
  Jag har ofta förmånen att få smaka också.

  När jag bakar hemma blir det ofta bullar, sockerkaka som uppskattas av de nära. När vi har kalas blir det en mariekextårta.

  Hälsningar
  Jenny Elofsson

  SvaraRadera