måndag 13 juni 2011

Sjung om studentens lyckliga dar...

Sjunga vill man verkligen göra när man ser Ninas studenttårta! Nina har gått estet med inriktning på musik - piano och sång tror jag det var... och så här blev tårtan som hennes mamma bad mig fixa:







Jag hade stora bekymmer med att få till denna tårta, för det var otrolig varmt och fuktigt väder den kvällen. Fukt och sugarpaste är liksom inte kompisar, utan det ställer till den ganska duktigt. Men, det är ju sommar, så det lär inte bli bättre framöver, men håll en tumme för att det inte blir lika fuktigt klimat som det var i torsdags.

Fyllningen i den här tårtan blev väldigt somrig och förhoppningsvis mycket god. Jag själv älskar vit chokladkräm, vilket det var i första lagret, i andra lagret var det skivade jordgubbar med lime (och vem gillar inte härliga, söta svenska jordgubbar?) och i översta lagret var det en annan av mina favoriter, nämligen syrlig limemousse. Tror att det passade fint till den söta sugarpasten som tårtan var täckt med. Samtliga dekorationer är gjorda i sugapaste.

Jag hoppas att Nina var nöjd med sin tårta och att det, trots det urkassa vädret (det fullkomlig vräkte ner regn just den dagen) var en rolig och minnesvärd student!

/Elin

3 kommentarer:

  1. Tack för en JÄTTE fin tårta den var super :) oljefläckar och allt man behöver för att jobba på mek.Gästerna ville inte börja för den var så fin,men efter mycket fotografering så smakade vi, helt fantastiskt god!!
    TACK o kram Jessa

    SvaraRadera
  2. Hello I am so delighted I found your blog page, I really found you by mistake, while
    I was browsing on Bing for something else, Regardless I am here now and would just like to say many thanks
    for a remarkable post and a all round thrilling blog (I also
    love the theme/design), I don’t have time to browse it all at the moment but I have saved it and also included your RSS feeds, so when I have time
    I will be back to read more, Please do keep up the excellent
    work.

    my webpage :: Online Shipping Services Lynden

    SvaraRadera
  3. Howdy! I could have sworn I've been to this website before but
    after reading through some of the post I realized it's new to me.
    Nonetheless, I'm definitely glad I found it and I'll be bookmarking and
    checking back often!

    my web page - Minecraft Pocket Edition free download

    SvaraRadera