söndag 3 juli 2011

Hello Kitty

Det måste vara skoj att vara en så omtyckt liten katt! Ytterligare en Hello Kittytårta har blivit till i mitt kök och jag tror att det är den sjätte i ordningen. Men det är jättekul att göra och man kan variera i det oändliga även om det är samma katt. Och jag älskar att göra så här "flickiga" tårtor!
Jag köpte en annan sorts sugarpaste än den jag vanligvis använder (den var nämligen slutsåld), men det var ingen bra sort tycker jag. Den var inte lika följsam som den andra, så det blev tyvärr lite små sprickor här och där på den här tårtan. Det är tråkigt när det bli så, för det är inte kul att inte vara 100% nöjd med en tårta. Men, på det stora hela gillar jag den med den här relativt enkla designen. Härligt med pasteller!

Gjorde den här tårtan till söndagen i midsommarhelgen och önskemålet om fyllningen var vit chokladkräm, färska jordgubbar och jordgubbsmousse. Mycket passande för helgen, eller hur?
Jag tycker det är extra fint när insidan matchar utsidan när man skär i tårtan och det måste det har gjort den här gången (jag ser ju sällan insidan, eftersom jag oftast inte är med när tårtan skärs upp). Men det här borde ha varit en riktig dröm i rosa!

/Elin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar