onsdag 1 december 2010

Lussebullecupcakes

Igår blev jag ombedd att baka cupcakes till Mönsteråsrevyns styrelsemöte. Och självklart ställde jag upp på det! Satte igång att vispa smet och allt det där nångång vid fyratiden (mötet skulle börja halv sju), men precis när smöret smält och jag skulle börja blanda allt ringde min lilla mamma och meddelade att mötet var inställt! Hmm...vad göra nu då? Vad ska jag med 12 cupcakes med saffranssmak till nu? Ja, bra fråga sa mamma, men kom sedan på att hon har en hel hög med bakverksälskade, kära arbetskamrater som kunde äta upp dem. Men då räckte plötsligt inte 12 längre, så det var bara att lägga till lite mer av allt och baka en dubbel sats. Men jag blev ju av med dem i alla fall. Och kalasgoda sägs det att de var också!

Som sagt, det var saffranscupcakes, med lite vit choklad i och sen vit chokladfrosting uppepå. Och en lussebulle (!) som dekoration. En liten lussebulle =)

Här kommer bilder, naturligtvis!Efter dessa små godingar bakade jag en tågtårta. Eller, jag lade ihop den. Dekorerade den med tåget gjorde jag idag på morgonen. Men den kommer upp en annan dag, för nu faller ögonlocken ner på mig... nästan ända till knäna!

Godnatt!

/Elin

1 kommentar:

  1. gud vilka fina, såg verkligen goda ut.
    så himla kul att se allt du göt. när kommer bilden på tågtårtan då?
    kram från oss i norrping

    SvaraRadera