lördag 20 augusti 2011

Sorg

Som ni säkert har märkt har det varit otroligt dålig uppdateing här på bloggen på sistone. Ber om ursäkt för det och är mycket tacksam för alla er som ändå kikar in och kollar till om det blivit något nytt inlägg. Det blir förhoppningsvis bättre uppdaterigar framöver.

Vill på nåt vis förklara varför bloggen har blivit lidande... jag har helt enkelt inte orkat med att baka tårtor och annat den senaste månaden, för att vi har drabbats av stora tråkigheter och enorm sorg i familjen. Två av mina nära har gått bort med bara elva dagars mellanrum och det är otroligt tungt nu. All energi och de flesta lediga stunderna går till att stötta de andra i familjen. Det blir alltså inte nån tid över för bakning, även om det är det roligaste jag vet och att jag säkert skulle må bättre av att pyssla i mitt kök.

Men som sagt... förhoppningsvis blir det bakning snart och då ska jag uppdatera så snart det går! kommer även att försöka få till en liten tävling, med fina vinster, här på bloggen... så häng kvar så ses vi snart!

/Elin

2 kommentarer:

  1. En vän till mig hade länkat till din blogg och jag vill bara säga att dina tårtor är underbara... Sen var det tråkigt att läsa att du drabbats av så mycket sorg.

    SvaraRadera
  2. Kul att du också hittat hit! Tack för berömmet, det värmer i hjärtat. Jag har nu fått lite distans från all sorg och har så smått börjat baka igen, så välkommen att kika hit igen!

    SvaraRadera